Varování....

Varování....

Anotace: zmatená a zamilovaná co jinýho říct......

Byla jsem dlouho bez tebe...
ale bojovala jsem za sebe!
Abych tu bolest přežila
a zas někdy tvůj obličej viděla....
Zkoušela jsem být zas svá
ale zřejmě jsem stále jenom tvá!
Pokaždý když to nejmíň čekám
se náhle objevíš a já se zas vztekám
protože se snažím zapomenout
ale ty mě nenecháš dostat se z těch pout!
Objevíš se jako hurikán
a já náhle slzy zas polykám...
asi se proti mě osud s tebou spřáhl
aby mě do nejhlubší temnoty stáhl!
Varuju tě! Jestli mi zas srdce rozbiješ...
nejspíš mě tím už na dobro zabiješ!
Autor večer smutná, 10.10.2009
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí