Přechodná

Přechodná

Anotace: Ten, který miluje měl by být milován...

Když noc se v den promění
a já spatřím tvojí tvář.
Hned vím, že špatné znamení,
byla ta polární zář.
Ne, nejsi ošklivá,
toho nemusíš se bát.
Jen mě trochu děsívá,
co všechno mohlo se stát.
Kdybych si nevšimla té tvojí chyby,
zbylo by po vztahu jen prosté kdyby.
Je to tak, já sobecká,
dál světem kráčím.
Možná jsem nehezká,
avšak tvé srdce klidně v kaluži -
zmáčím...
Autor Mania Dardeville, 10.10.2009
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: jen.kluk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí