Chlapík

Chlapík

Anotace: Chybí mi tady kategorie jiných citů. O lásce jen okrajově.

Kouká se po tobě,
ten chlapík v bílém plášti.
Není to poprvé,
on lapen je v zášti.

Rád by někoho miloval,
rád by vedle někoho žil.
Tuší však, že ty nejsi tvor,
který zavolá.
A vedle kterého by opravdu byl.

Jediný pohled a ztratil srdce,
jediné slovo, duše je pryč.
Nad mrtvým tělem, nemyje ruce,
za tvojí zradu čeká ho lynč.

Neměl se dívat proskleným oknem,
za svojí prací měl v klidu jít.
Nebeský chorál potichu zmlkne,
a vlci v zákopu mohou zas výt...
Autor Mania Dardeville, 10.10.2009
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Larey, jen.kluk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí