DNES UŽ VÍM

DNES UŽ VÍM

Anotace: že mluví i gesta...1993

Svěřil ses mi
a já ti naslouchala.
Stál jsi při mě blízko
a já to nechápala.

Věřil jsi mi
a já tobě lhala.
Byl jsi na mě milý
já tě nechápala.

Modré z nebe snesl bys mi
já si toho nevšímala.
Byl jsi na mě něžný
já to nevnímala.

Pak odjel si a já pochopila.
Nechtěl sis jen hrát.
Chtěl jsi mi říct
jak mě máš rád.
Autor Eči, 29.10.2004
Přečteno 1421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí