Svíčka

Svíčka

Anotace: jako láska..:)

plamínek svíčky křehký jak láska se zdá
zapálením rychle vzplane a světlo, naději dá
vzplanutí však není věčně
popálení, zklamání bolí neskutečně
svíčka se mihotá, díky vosku plápolá a svítí
ty se jen směješ, že už nemůžu Tě míti
když dojde vosk, konec knotu, svíčka zhasne
dojdou slova, dojdou city...láska zhasne
u někoho rychleji a to pak bolí
jako když ránu posypeš solí
svíčka bez vosku už nikdy nezahoří
láska bez citů se už nikdy nevytvoří..
Autor medíssek, 10.10.2009
Přečteno 446x
Tipy 8
Poslední tipující: petulinka :), Eresiel, Matty09, harmony, Larey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je potreba pripalit novou svicku.

10.10.2009 18:47:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí