Úsměv co bolí

Úsměv co bolí

Anotace: :-)

existuje spousta druhů úsměvů
jeden máš když ti je do zpěvu
šťastná si a baví tě svět
jiný na hezkýho kluka co bys políbila hned
další upřímnej ze srdce, z vděčnosti
je ale jeden co vychází z bolesti
tím úsměvem tajíš svoje city
tajíš bolest svého srdce a zklamání
tvůj obličej předstírá úsměv, ale co skutečně jsi ty?
tvoje srdce křičí a volá ale bez ozvání
usmíváš se na toho co Ti nejvíc ublížil
on by se k Tomu nikdy neponížil
svým úsměvem dobře naladíš svou tvář
úsměv tě ubrání slzám a bolesti
úsměv od něj přinášel Ti tolik radosti
svým úsměvem mu ukaž že jsi lepší
zapomenout pak bude možná snažší..
Autor medíssek, 10.10.2009
Přečteno 504x
Tipy 15
Poslední tipující: Isquieasuus, petulinka :), Kristýnka15, Mraveneček, Mbonita, harmony, Larey
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co k tomu dodat.. bezvadný a pravdivý ;-)

03.11.2009 21:39:00 | petulinka :)

Moc pěkně napsáno ST.

10.10.2009 19:23:00 | Acham

plné pravdy..

10.10.2009 15:58:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí