Čmelda

Čmelda

Anotace: Co je pro mě můj čmeláček

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Jsi má duha na obloze,
krásný smích,
vlahé jitro,
polibky,

příjemný vánek
smyslná vášeň,
bohatý spánek,
pozoruhodný sen,

sluníčko bez mráčků,
oddanost,
žádných pár letáčků,
zamilovanost,
ba ne, láska.

Láska, ten nádherný cit,
jenž naše srdce může navštívit.
Jako květina, když rozkvétá a neuvadne.
Jako moře, širé a nekonečné,
tak také naše láska je.

Nespoutaná, svobodná, nádherná.
Jak ji cítíme?Vnímáme?
Jako nápor štěstí najednou,
pocit bezpečí i žár.
Důvěru vzájemnou,
laskavost i náručí.
Autor losberundos, 10.10.2009
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Matty09
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tim lip, vaz si toho a uzivej plnymi dousky;-)

11.10.2009 12:31:00 | Matty09

Ale skutečný=)

11.10.2009 09:59:00 | losberundos

pěkný slaďáček ;-)

10.10.2009 18:39:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí