On tu pro mě není...

On tu pro mě není...

Anotace: Zklamání...:(

Nechápu, proč děje se to, co se děje.
Připadá mi, že svět ke konci spěje.
Já mu však říkám, počkej ještě chvíli.
On mě zachrání, je ode mě jen míli.
Čekám na něj, oči mám plné naděje.
Pak však s hrůzou zjistím, že on už se na mě nesměje.
Úsměv jeho zmizel, změnil se v úšklebek.
A v očích jeho vidím chlad krásných pomněnek.
On tu pro mě není a nikdy nebude.
Můj optimismus je pryč a s ním i má naděje...
Autor Petulindas, 10.10.2009
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: Isquieasuus, Neldor, susana načeva, Eresiel, stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řekla bych, že se to dá vyjádřit míň slovy...je jich tam na mě až moc

21.01.2010 20:02:00 | Sllunce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí