Chybíš mi..

Chybíš mi..

Anotace: prostě mi moc chybí :(

Chybíš mi..
..jako mrtvému další léta
Chybíš mi..
..jako kuřákovi cigareta
Chybíš mi..
..jako slepému zrak
Chybíš mi..
..jako obloze mrak
Chybíš mi..
..jako nebi andělé
Chybíš mi..
..jako člověku přátelé
Chybíš mi..
..jako domu střecha
Chybíš mi..
..jako památníku socha
Chybíš mi..
..jako louce květiny
Chybíš mi
..jako rybě šupiny
Chybíš mi..
..jako lesu strom
Chybíš mi..
..jako bouřce hrom

..Chybíš mi..
Autor Billy Idol, 10.10.2009
Přečteno 496x
Tipy 12
Poslední tipující: Druza, Caracol, zelená víla, Amáta, Psavec, hanele m., Kubino 2, Mraveneček, Bíša, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... smuténková

11.10.2009 14:40:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí