Promiň mi..

Promiň mi..

Anotace: Složeno pro nekoho koho sem velmi zranila..

Za pár dní to všechno zase přebolí,
hluboké rány v srdci se zahojí
Rány způsobené mnou,
zacelíš jen láskou jinou.
Musíš jen chtít a znovu začít věřit a milovat,
nejen budouctnost černě si malovat.
Přát Ti štěstí a lásku je klišé,
ale přeji Ti znovu zažít ty motýlky v břiše.
Věřím,že místo lásky nenávist cítíš,
ale nejsou věci takové jaké si myslíš.
Nechtěla jsem Ti ublížit nebylo to schválně,
Škoda jen,že vysvětlovat je to marné.
O přátelství tě nežádam ani to teď nejde,
ale doufám,že z toho někdy aspoň menší kamarádství vzejde.
Mám Tě ráda a vždy budu mít..
Třeba na to nezapomeneš když nebudeš chtít..
U mě v srdci budeš napořád,
ale nejspíš už jen jako kamarád..
.....PROMIŇ MI.....
Autor Eresiel, 10.10.2009
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: Davael, Billy Idol, Larey, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Motylci v brise se mi libi:-)

11.10.2009 18:07:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí