Štěstí

Štěstí

Anotace: Štěstí mne potkalo, konečně si užívám života.

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Miláčku, chci s Tebou být
a jen, jen s Tebou žít.
Nadcházejí nám těžké časy,
plno povinností,
my však je překonáme se ctí.

Za velká úsilí a snažení vybereme si odměnu,
pár chvil strávených spolu.
Avšak přijde doba, nastane klid,
sluníčko vysvitne,
mráček se schová.

Zavane ta známá kouzelná vůně,
pozvednu oči a kdo přede mnou stane.
Usměji se a vklouznu Ti do náruče.
Ucítím, jak Ti srdce tluče.

A Tvé pevné paže si mne přitisknou.
To bezpečí a klid se rozprostřou.
Vlahý něžný polibek pocítím na svých rtech.
Už Tě mám opět u sebe,
o,jak je to nádherné!

Zamávám slunci, cítím se tak plná energie, od Tebe.
Každý týden nabíjím baterky,
ale chtěly by častěji.
Jsi můj blahodárný zdroj energie,
můj hnací stroj, mé ŠTĚSTÍ.
Autor losberundos, 11.10.2009
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí