Ráno ve dvou

Ráno ve dvou

Anotace: Víš, že miluji naše společná rána.

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Ranní paprsky Tě šimrají po tváři,
jen otevřít oči,
něčí ruka Tě něžně pohladí,
Tvé tělo se přitulí.
Zdá se mi sen či nikoli.

Procitneš.
Dřímám v Tvé náruči.
Pozoruji ten spokojený úsměv.
Ranní polibky, to je něco pro nás.

Choulíme se k sobě jemně,
žádnému se nechce ven
z našeho vyhřátého pelíšku.
Snídáme.
Autor losberundos, 11.10.2009
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: Larey, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, to znám, nechce se, zvlášť dyž je venku zima jako dnes.. brr

11.10.2009 14:34:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí