Žárlivost

Žárlivost

Anotace: ???

14.1. 2005

Žárlivost

Proč na Tebe
lásko žárlím?

Žárlím,žárlím
a já to vím.

Láskou
k Tobě posedlí,
a přesto žárlím,
když Tě
s jiným vidím.

Žárlím, žárlím,
i když vím,
že nejsem sám
kdo po Tobě touží.

Přesto žárlím,
i když Ti věřím.

Žárlím, žárlím,
i když vím,
že mě jediného
v srdci máš.

Přesto žárlím dál.

Já vím, já vím,
lásko má,
proč na Tebe žárlím,
jen nevím
co s tím dál.

Přesto žárlím,
žárlím
na Tebe dál…
Autor JarekBrnoCz, 11.10.2009
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, Květka Š., Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zarlivost k lasce patri... :o)

11.10.2009 12:28:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí