ty...lavičky a jáááááá

ty...lavičky a jáááááá

Anotace: o tom co vím a on taky!!!!

Myslím na ten den
kdy byly jsme spolu jen
pak ten sen se rozplynul
a mě zbyl jen popis tvuj!!

Já nechci být jen tvoje vzpomínka
ta která pluje životem..chudinka
chci být tvá přítomnost a budoucnost
tak prosím napiš mi pro radost!!

Ať už netrpí mé srdce bolavé
prosím! vytáhni ten hrot z kola ven
už nechci cítit slano na mích tvářích
chci cítít tvé ruce na mích dlaních

To protože jsi my srdce málem vzal
vem si ho prosím ať nepláče zas
Chci zase vidět ty vlčí oči
ty které mě okouzlili vnoci!!

Chci cítit na rtech polibky tvé
Tak odpověz mi prosím ještě dnes!
Nenech mé srdce bloudit dál
vem ho do dlaní a hřej ho dál!!
Autor vlcatko, 11.10.2009
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Protos1182, Vlk v rouše, jen.kluk
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela upřímné:0)

08.10.2021 00:40:41 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí