Míjení se v posteli

Míjení se v posteli

Anotace: tak trochu experiment, avšak na vážné téma

Okolojdoucí jež se dotýkají ale netykají si
Navzájem nezájem
Milimetr nad ač mezera zaniklá
Míjení ve snění
V posteli chlad když propojeni touhou
Stává se snad už situací zhoubnou

Okolojdoucí Milimetr Míjení se v posteli
A srdce rvoucí Černý Petr Šílení vši
Dotýkají se Netykají si Mlčky říkají si
Nic se neděje…
Kape lásko neleje
Ještě se nic neděje…
Kape lásko neleje

Nežijeme spolu nýbrž vedle sebe dožijeme
Sluší ti to inkognito
Pohlazení Pusa Paprsek Protipól
Vydrž chce to výdrž!
V posteli chlad když propojeni touhou
Stává se snad už situací zhoubnou

Okolojdoucí Milimetr Míjení se v posteli
A srdce rvoucí Černý Petr Šílení vši
Dotýkají se Netykají si Mlčky říkají si
Nic se neděje…
Kape lásko neleje
Ještě se nic neděje…
Kape lásko neleje
Autor blíž-enec, 12.10.2009
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: losberundos, Mbonita, jen.kluk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí