Kapka rosy

Kapka rosy

Anotace: .........

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Jsi polibek,
vlahý vítr,
medvídek,
místečko mého bezpečí,
jsi louka plná kvítí,
jsi měsíc, který každou noc září,
jsi pomněnka na polštáři.

Jsi třpytící se sníh,
jsi létající kolibřík,
jsi vlahý déšť i žhnoucí slunce,
jsi kapka rosy stékající po mém těle.

Jsi příroda, co ráno ožívá.
Jsi nádherný květ,
jsi čmeláček nosící med,
jsi velký medvídek.

Jsi lehounké chmýří pampelišek,
voňavý heřmánek,
vůně lesa,
jen pro Tebe mé srdce plesá!
Autor losberundos, 12.10.2009
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: harmony, nejsembásník, Sweet KiWi, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něžný vyznání

12.10.2009 09:44:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí