Chybíš mi moc....!!!

Chybíš mi moc....!!!

Anotace: Něco tak nádherného může napsat opravdu jen člověk,který moc miluje,toho druhého.

Zlatíčko moje,
Chybíš mi moc,
Vždycky když usínám,
Každičkou noc.
V postýlce hajám si,
Přemýšlím o nás dvou,
Ptám se kdepak jsi,
A ne jen tak náhodou.
Láska je nádherná,
Když v srdci tě mám,
Posílám dobrou noc,
Pomalu usínám…
Autor Rebelka21, 12.10.2009
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí