Proč

Proč

Anotace: nemám už co bych k tomu napsala

Proč tak divně se teď chováš,
dřív zastával si heslo tak se nevaž,
od té doby co s tebou něco mám,
sama sebe se vlastně ptám,

proč s tebou chci být stále,
já na tebe myslím neustále,
ty snad na mě se zlobíš
a tvář úsměvem už nezdobíš,

proč chci hladit tvoji ruku,
už nechci střídat hodně kluků,
potřebuji vykřičet se z plných plic,
chci abys věděl o tomhle víc,

proč se ti chci s tímto svěřit
a mou lásku s tvojí měřit,
pochop prosím tyto sloky,
že s tebou chci prožít společné roky...
Autor Gamy, 20.11.2005
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měla bys ověřit, jaké heslo zastává nyní...Abys nebyla jen hrátkou pro dlouhou chvíli.

21.11.2005 10:13:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí