Kde roste láska

Kde roste láska

Anotace: ........

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Neboj se nebudu tu jenom lamentovat,
zas budu o lásce,chvíli meditovat,
ještě že na světě ji hodně zbývá,
i naši zásluhou je,-a dlouho bude živá.

Ti co ji pěstují,s ní mají hodně práce,
roste jim v srdíčku a ne na zahrádce,
v srdíčku nedá se jednotit,ani plít,
tam láska musí,s jinými city žít.

Proto ta srdíčka je třeba opatrovat,
aby snad jednou jsme nemuseli se litovat,
že tu svou lásku my sami v srdcích zahubili
a proto od druhých,jsme se ji nedočkali.
Autor jozífek, 12.10.2009
Přečteno 618x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí