Poslední polibek

Poslední polibek

Anotace: ...

Poslední polibek přál bych ti dát,nechci bejt smutný,chci se radovat a smát.Poslední polibek na tvá ústa něžná,seš moje láska má kněžna.Už pomalu sbíráš se k odchodu,a já ti říkám neodcházej zůstan tu budem jen spolu.Spolu se smát spolu se radovat ale také i milovat.Jenže ty jsi mi řekla že už je všemu konec,že odcházíš k jinému ke svému milému.Že jsem tvou lásku už dávno ztratil,zato co jsem ti provedl jak jsem tě zradil.A já jsem jen zklamaně zůstal stát,jen poslední polibek chtěl jsem ti dát.
Autor Davael, 12.10.2009
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí