Dálky

Dálky

Anotace: inspirací mi byl G. Mahler se svým Pochodem smrti (hodina s paní Šmoulinkou a´la NA TO NENI ČAS)

Temným pralesem noci
tvé volání zní,
zas mě máš ve své moci,
strach z neznáma, zlásky...
ztrácím se v ní.

Ta nedočkavost, to napětí,
ta hloubka, ten cit,
náhlá změna, prozření,
jako by se nic nestalo,
ten klid, z duše jasný svit...

Všechny smutky mizí,
ne, jen se schovávají,
jsou zpět, jsou v nás,
naši lásku ve tmě utápějí.
Autor Jamesow, 12.10.2009
Přečteno 306x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, Alasea, Lioness, septemberSax, Bíša, lady.of.the.flower
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí