Iba spomínanie

Iba spomínanie

Anotace: ....

Mohli sme byť dvaja
na plachtenie snami
(otravná povinnosť,
ktorá ti odpadá).
Zostanem sama s
vlastnými sklamaniami.

Ktovie?Možno mi poradia.
Zabudnúť na úsmev do vetra,
nerozvážne dávne činy.
A po tichu skúmavo odvetia :
Zostaň, a prenechaj ho iným.

Už pre teba nesfarbí lásky zore
oblohou prikrytý svet,
pre myšlieny utrápené,choré
útechy dávno viac niet.

Kde z diaľav rmutný vietor
studenými tónmi vanie
iba škripot.....
a smutné spomínanie.
Autor Terulienka, 12.10.2009
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: J.U. Ray, Isquieasuus, Giginka, lennerka, WAYWARD, Chancer, Larey
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bolestivé, ale hezky čtivé, moc se mi líbí

20.10.2009 21:41:00 | Giginka

mrazivé verše.. smutné.. krásne citová báseň

14.10.2009 10:37:00 | lennerka

Vzpomínky na zklamání jsou zlé..ale nevyrovnají se zklamaným dojmům z přítomnosti.

13.10.2009 18:12:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí