Mezi kapkami ...

Mezi kapkami ...

Anotace: Snad už naposled, myslím. Už je totiž konečně jasno.

Sbírka: Na názvu ještě pracuju

Prší.
Je zima
A venku jen my dva
Náhodou ...
Jsme se potkali.
Porušili jsme pravidla?
Tak na to jsme se neptali
Ne! Já se ptala!
Jenže Ty
Komus to vyšel v ústrety?
Už mi Tě vzala.
Ne! To Tys vzal jí ...
To Tys jí vzal.
Kdo by to sakra nepoznal?
V tom samém červeném pokoji ...
Ne! Už dávno se víc nebojím
Narozdíl od Tebe.
A já se ptala,
Věřila v odpověď.
Já, jedna z mála ...
Dá mi jí nebe
V dlaních mě zebe
Kapek na tisíce
V srdci však ty kapky
Nestudí už více
Ani Tvé „Ahoj ...“ už nemrazí
Nech si ty tajemné výrazy
Raděj´ pro slepice.
Autor Trinity666, 12.10.2009
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, malá slečna, Kapka, Larey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to gratuluju :)

12.10.2009 22:49:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí