Láska je...

Láska je...

Anotace: Má první báseň o lásce jako takové...možná časem, až mě políbí další můza tak něco připíšu a poupravim

Láska....

...je to, co může zraňovat.
Co bylo, je a bude.
Skrz ní můžeš milovat.
Však může to být kruté...

Láska...

...je protikladem nenávisti.
a pro někoho princip života
Někomu se to možná vymstí
A pak zbyde jenom, nicota....

Láska...

...se chová chaoticky
jinými slovy spontálně,
a pro někoho stejně jak vždycky,
to znamená normálně....

Láska...

...je nástroj boží,
co nový život vytváří,
pod ním se lidé množí,
jak kapky potu na tváři...

Láska...

...je to co nutí k zamyšlení
co bude správné a co ne
bez lásky upřímnosti není
a lhaní je nemožné...

Láska...

...je známa ve všech směrech
ať v šťastné nebo tragické,
však pro každého 1. láska
bude mít místo pomnícké...
Autor Peky, 20.11.2005
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Dost výstižný...na první lásky se nezapomíná...

24.10.2006 21:16:00 | Kailiana

Dobré, jen poslední sloka ti nějak ulítla!

21.11.2005 10:04:00 | Krtica

Láska je prostě jedinečná..Nikdy ji nepopíšeš dokonle, to snad ani nejde..Každý kdo cítí lásku ji dokáže popsat jinak=) Ale výstižné to je=)

21.11.2005 06:15:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí