Toužíce po lásce

Toužíce po lásce

Anotace: :)

Toužíce po lásce slzy tu roní,
smutek a samota zbyly jen pro ni...
Toužíce po lásce a objetí něžném,
stává se v světě svém vězněm....
vězněm snů a bezmezné touhy po spřízněné duši,
jež hledá dnem i nocí,
existujíc však pouze v rovině snění,
nenajde ho ráno ani do rozednění...

Toužíce po lásce a rty popraskané chtíčem,
nenajde ho ani s kouzelným klíčem....
Toužíce po lásce vzdává se světa svého
a jde hledat toho pravého do reality,
bylo na čase vylézt z té ulity
a urvat taky trochu štěstí pro sebe...
Autor efie, 13.10.2009
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Štěpina G, Bíša, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí