Láska.

Láska.

Anotace: Příběh zklamané dívky

Jsem do něj úplně paf a já to vím
Že se té své lásky nikdy nezbavím.
Nemám však šanci, je dosti starší
Navíc už chodí s holkou další.

Myslím na něj , nocí i dnem,
Že jsem s ním je hezký sen.
Ten se však vždycky rozplyne
A vlna smutku mne ovine..

Snad stačilo by jenom trochu
Jen aby mi podal ruku
A já bych byla v sedmém nebi
Škoda, že to neví.
Autor Mc-Prc3k, 13.10.2009
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí