Melodie v nás

Melodie v nás

Anotace: Neustálé loučení ...

Zůstávám s tebou,
i když mě nevidíš.
Jsem probuzením
i poslední hvězdou.

Ale víc bych chtěla.
Slyšet melodii,
tu nit mezi námi,
co do prázdna zněla.

Bez dalších uzlíků
už zůstat spolu.
A naše tóny nechat
doznít do dotyků.
Autor marllichy, 13.10.2009
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: w..., brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a velice zdravím, oblíbená autorko!!

10.12.2009 20:27:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí