O ČEKANKÁCH

O ČEKANKÁCH

Anotace: ...1994

Sbírka: 10 podob paní NADĚJE

Čeká čekánek na čekanku
nedočká se zachvilenku.
Do kdy čekat bude museti
nestačí v ní lásku zaseti.
Nestačí jí lásku dáti
než půjde na věčnost spáti.

Čeká čekanka na čekánka
pravdu jí řekla cikánka.
Do kdy čekat bude museti
nestačí v něm lásku zaseti.
Nestačí mu lásku dáti
než půjde na věčnost spáti.

Čekají čekanky na louce
sami k sobě nemohouce.
Do kdy čekat budou museti
nestačí si lásku zaseti.
Nestačí si lásku dáti
než půjdou na věčnost spáti.

Čekají čekanky na tebe
pomož, ať srdce nezebe.
Na tu pomoc budou vzpomínat
až se květy budou milovat.
Lístek k lístku se nakloní
modré květy trávou zavoní.
Autor Eči, 29.10.2004
Přečteno 671x
Tipy 1
Poslední tipující: Rejha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět nevím jak to okomentovat.Téma je vhodné a inteligentně zpracované (sám jsem se pokusil o něco podobného).Opět žasnu nad dívčím umem...

23.04.2010 15:40:00 | Rejha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí