Popelka

Popelka

POPELKA
--------------------------------------------------------

Myslím na Tebe, když zhasínám
Kampak ses mi poděla?
Nevejdeš se do víček, když usínám
To se přece nedělá.

Sedím ve tmě a přemýšlím o všem
Svět je bez Tebe velmi smutný
Dáváš světlo a radost všem lidem
I když den je horký a hutný.

Však teď je podzim, já obcházím
Místa, kde v létě s Tebou jsem byl
Až udeří období studených zim
Vydrží snad mi trocha alespoň sil.

A hle, jak procházím, vidím auta vůkol
Možná, že jedou do snů, kdo ví
Až ve snu budu veliký sokol
Budu silný, s okem krásným a létavý.

Létat budu pod lesy a horami
Kde lidé neobydleli ta místa
Ten sen pocit síly dodá mi
Jak voda v potoce čistá.

Probudím se a do rušného města
Přijdeš zas ty před náš dům
To je krásný rozpor, jsi si jistá?
Přicházíš potmě naproti mým snům.

Lehni si, já s Tvými vlasy budu si hrát
To je přece maličkost tak nevelká
Jako v slunci vinné hrozny budem zrát
Budeš moje malá veselá Popelka.
Autor Zasněný básník, 13.10.2009
Přečteno 444x
Tipy 13
Poslední tipující: Adie.80, janewe, Dragoniana, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, harmony, Danik, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tak krásně zamilované. ST! :)

06.11.2009 15:00:00 | PPetrushka

...stovkový tip

27.10.2009 15:23:00 | WAYWARD

zajímavá a ještě stovková

18.10.2009 19:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí