Chtěl bych místo v srdci tvým

Chtěl bych místo v srdci tvým

Anotace: opravdu... alespoň kousek malý...

Každý večer, když jde slunce spát,
koukám z okna a musím sám sebe se ptát,
proč mám tě rád, proč musím zápasit,
proti depresím z lásky zbraně vytasit?

Nikdy nevím jak najevo ti to dát,
proč se mi o tobě musejí sny zdát,
je vážně těžké porazit sám sebe,
kéž vycházelo by vše trochu lépe.

R:
Chtěl bych místo v srdci tvým,
z tvé lásky alespoň kousek malý,
však říct ti tohle hlasem svým,
je pořád pro mě strašně těžký.
Chtěl bych místo v srdci tvým...

Je fakt těžké přestat se bát,
když často nevíš, co od toho máš čekat,
je vážně těžký tohleto porazit,
láska tě vysává, přesto není parazit.

Na oblacích ráda tě kolíbá,
fakt, že často krutě bolívá,
jak moc božská, je darem z nebe,
jsem ji vděčný, že přivedla tebe.

R:
Chtěl bych místo v srdci tvým...
Autor Ian Hart, 13.10.2009
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí