Jen ty a já

Jen ty a já

Anotace: ***

Sbírka: TY

Představ si pláž a horké slunce
Sůl na svých rtech, když se v moři potápíš
Představ si písek všude kolem sebe
Na těle svým, když mě prostoupíš
Západ slunce, co zbarví se dočervena
Stejnou barvu na lících mých,
když mě na osušce pokládáš
a tvé rty spěchají ke rtům mým
Jen ty a já a pláž a zapadající slunce
Představ si, jaké by to mohlo být
Má ruka ve tvé ruce
Noc co noc jiný bláznivý hřích
Španělské víno, řecká lázeň
Italských barmanek temperamentní smích
Úsměv na rtech tvých
ve vzpomínkách mých
Jen ty a já v peřinách pokušení
V písku osamělé pláže
A jediný člověk bezostyšně
se na naši svobodomyslnost táže
"V čem vlastně cítíte zadostiučinění?
Necítíte vůbec žádný stud?
Co když vás uvidí někdo jiný?"
Člověk, co po svých otázkách ztuh´
zaplněný představami svými
Jen ty a já
můžeme obejít tyhle stíny
Jen ty a já
s odpověďmi svými
Jen ty a já
zkrotíme slunce, vlny, moře
Jen ty a já
a naše vlastní hoře,
naše vlastní otázky
Představ si život bez nadsázky
Život, kde každý může zvítězit
Zkusme ho prožít
Zkusme to
Pokud nic neriskneme, nemůžeme žít
Jen ty a já tady a teď
můžeme riskovat
a můžeme zvítězit...
Autor unstoppable, 14.10.2009
Přečteno 593x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, WhiteSkull, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí