KDE JE AUTOMAT

KDE JE AUTOMAT

Anotace: Zapátrala jsem v archivu.

Na dnešek zdál se mi sen,
že na dovolené ve Vatikánu jsem.
Uprostřed léta, k půlnoci už
stoupl si vedle mne neznámý muž.

Hovořil ke mně s velkou touhou v hlase,
ptal se, kde automat s kondomy nalézá se.
Říkám mu: "To nevím, milý pane.
Zde asi ne, vždyť jste ve Vatikáně."

On opáčil mi, že se musím plést,
někudy cesta k nim přece musí vést.

Jsem zmatená, co to má znamenat?
Neměla bych se nakonec začít bát...
Třeba je úchyl nebo vrah,
ty myšlenky nahání mi strach.

Bere mne za ruku a táhne do města,
tvrdí mi toužebně: "Tys moje nevěsta."
Jsem o dost klidnější, však stoupl mi tep.
V hlavě mám srovnáno,
automat s kondomy jdem hledat hned.

Ráno však zabíjí kouzelný sen.
V Praze jsem, v posteli a sama jen.
Autor KockaEvropska, 14.10.2009
Přečteno 385x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Zpátky, Nergal, Kapka, Miroslav Možný, Zefi, Květka Š., CORONATION, 6thSun
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V Praze jsem tak trikrat do tydne, ale Vatikan zatim neplanuju :) A mas teda zajimavy sny! :D

16.10.2009 00:54:00 | Nergal

Třeba příště... musíš do Říma!

15.10.2009 10:43:00 | Kapka

Ty jo,Kočko evropská,fakt originální a nápadité!:-)

14.10.2009 15:12:00 | Zefi

...a ani kondom nebyl třeba.

14.10.2009 14:10:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí