Inkognito pro .....

Inkognito pro .....

Anotace: není co dodat... :o((

Nejkrásnější úsměv světa,
Tobě na tváři se skví,
a rty Tvé mají právo veta,
ty rty, co často pobaví a potěší.
Ten úsměv, co se nikdy nevytratí,
ač se rozum snaží, srdci nevyvrátí,
že ta láska k Tobě není zbytečná,
byť v životě Tvém už jedna je, jedna dotyčná..

Já v tom úsměvu se topím Tvém
a srdíčko mě bolí,
ležím tu před Tebou, tak si mě vem!!!
osud kol mě stále smolí.
Tři úhly má,
ta láska co mě dusí, co mě zevnitř užírá
a život, ten se mi už hnusí
a s ním i láska, co mi věčně utíká...
Autor Michelll, 14.10.2009
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milostný trojúhelník - i v něm se dá žít, pokud je jeden úhel tupý.(M. Horníček)

30.12.2009 17:27:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí