dojimavy chvile pred usnutim.

dojimavy chvile pred usnutim.

Anotace: asi neni moc dobra. ale znamena hodne.

Chci lítat,
tančit,
smát se,
zpívat,
pít a žít,
nevzpomínat,
zapomínat,
milovat,
tančit tančit tančit,
bejt svobodná,
bejt tvoje, jeho, její.
bejt svá.

Z posledních pocitů,
co utkvěly na okraji hrnečku
/v otisku rtěnky na rtu/,
poskládám zase jednou šedivý dejvice,
v ledničce není mlíko
a hořký kafe je beze smyslu,
zase jednou budu stoprocentně zrz.
ale kdo se bude dívat.

Přežívám další páteční večer,
miliontej páteční večer,
v zrcadle vidím naše dotyky,
dotyky přes sklo nenávisti,
dotyky přes nerozpojitelný pohledy hnědejch očí,
dotyky přes naivní strachy, naivní lásky.
otevři oči a jdi domů.
jediný,
co nás kdy spojovalo,
byla bezmoc se tomu všemu bránit.
jenže miluju sama.
a strkám studený ruce do kapes,
abys nepoznal,
že se ještě nezahřály.
existujou chvíle,
kdy bych pro tebe zastavila čas,
kdybys poprosil.
ale to bys ty nikdy neudělal.
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí