Noc v mé duši

Noc v mé duši

Anotace: ...

Den už zavřel víčka
a nechává si zdát o zítřejším dešti.
Tmu převezla jediná svíčka,
poslední plamínek v krvavém tratolišti.

Dívá se na mě skrze okenní tabuli,
tak rád by pronikl do mé duše.
Had jenž uštkne jedem smrtelným,
obrazy smrti bez retuše.

A Tobě připíšu bod,
smrt mých plánů dokonalá.
Už plíží se i do mé mysli,
temnota, jenž svíčku udolala.

První paprsek venku vítá ptáčí sbor,
a koruny stromů hladí naděje.
V mé duši usídlil se mor
a na srdci zebou závěje.

Tys ta temnota, tys mor a mráz, tys
důvod mého trápení.
Ale mé srdce stále miluje Tě
a to, to se už nikdy nezmění.

Má touha a má naděje bolestivě hyne..ano, já miluji Tě, ale ty? Ty NE.
Autor Piitulka, 15.10.2009
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: harmony, NikitaNikaT., Boudicca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne poutavé dílko, s nádechem smutku. Zní mi to upříně aj hloubavě. ST!

15.10.2009 09:03:00 | NikitaNikaT.

:-) moc povedené.

15.10.2009 08:21:00 | Boudicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí