Nekonečná přání

Nekonečná přání

Anotace: a jejich plnění

Tlukouc mé srdce v rozbřesk ranní,
kdy ze snu, z peřin už navždy péřových,
na tvé tělo snažíc se utkvět vzpomínkou,
když kapiček krve jen pár bylo prvých.

Jen leskem rtů okroužkovat co ti patří,
když ze snu, z nebes už navždy nebeských,
tvé tělo snažíc se křečí okovů spoutat,
když polibků na ňader pár ze rtů vlhkých,

v šroubovnici uroborovských přání,
ve snu, z očí už navždy ztemnělých,
tvá touha po mých prstech přechází,
v povídání slov zbytečně přehnaných.

A tak jen tlukouc mé srdce v hodinu,
kdy slunce pomalu vychází…
Autor Láďa, 15.10.2009
Přečteno 380x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, Anewue, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné obraty, krásné verše
ST

15.10.2009 10:08:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí