Zlatá rybička

Zlatá rybička

Anotace: snad mi úplně neuplave....

Jsi moje zlatá rybička,
která se mořem života stále honí,
já měla trošku štěstíčka,
upletla síť a chytila tě do ní!

Mohla jsem si tě nechat
a chovat ve svém velkém akváriu,
navždy se tebou kochat,
ale dala jsem ti raději svobodu.

Teď vyhlížím stále rybičku,
čekám, až ploutvička hladinu klidnou zvlní,
na uvítanou mi dá hubičku
a pak mně rybářce nejtajnější sny splní.

Nejšťastnější jsem s rybičkou,
však jí stačí jen chvilička a zase ufrkne mi,
já chci ji mít navždy celičkou,
tak sháním návnadu a stále se mořím se sítěmi.

Trápí mě... Co se s námi stane?
Až jednou milý šupináč zabloudí v širých vodách
a až se ke mně nedostane....
Začne zlá bouře na moři a utopíme se v slzách?

Proto se snažím, můj šupináčku,
na to moře strachu zapomínat,
užít každou společnou chviličku,
abych pak mohla na vše vzpomínat...
Autor ona, 21.11.2005
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je to hezké…
Ale proč se snažíš vecpat tolik slov do tak zajímavého příběhu?
Myslím, že mu to škodí…

06.11.2007 17:52:00 | kouzelníček

Přeji ať ze síťky Tvé ryba v podobě lásky nikdy neuplave,
a ať z ní nemáš nemáš vrásky, nikdy Tě neoklame,
nelituj, prožívej, žij naplný pecky,
občas to smutný musí být, aby zas mohlo být hezky:-)))

24.11.2005 18:53:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí