Nashledanou

Nashledanou

Anotace: ...když někdo ztrácí naději

Nastává večer
Všechno utichá
Prochází se kolem a vzpomíná,
jak naposled si řekli sbohem

Váhá, neví, co má dělat
Snad domů jít
A relaxovat?

Na to nemá pomyšlení,
už se blíží rozednění
Stále chodí, nevnímá,
myšlenkami se prodírá

Kapky deště na ni padají
Se slzami se míchají

Váhá, neví, co má dělat
Kdyby všechno šlo jen schovat
Nebo vrátit?
A zase všechno znovu ztratit?

Může vůbec ještě žít,
Nebo si má i život vzít?

Už je nový den
a s tím končí ten zlý sen

Vrací se domů, čeká na ni
Ona ani nedýchá, jen slzy roní

Váhá, neví, co má dělat,
chce slzy schovat
Čeká, co se bude dít
Chce k ní jít

Má zůstat stát,
má se vrátit?
Chce opět všechno ztratit?

Už neváhá, ví co dělat
a zůstává stát
Doufá, že už se nemusí bát

Slzy štěstím kanou
Snad už spolu zůstanou

Štěstí se náhle mění v žal
Vše, o čem snila, pošlapal
Umírá, loučí se s láskou svou
Je pouze slyšet tichounké nashledanou …
Autor f.o.r.e.v.e.r, 21.11.2005
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Černá -> šedá -> tmavě modrá. A když je má milá fyzika...nevidím nic. Pochopí jen někteří.

03.02.2006 20:50:00 | MK Zcout

Tohle bych uvítala v kratší verzi. Ten zmatek vztahu nemusí být až tak rozmázlý...60

22.11.2005 14:01:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí