Princezna na provázku

Princezna na provázku

Anotace: už zase trošku jinak

S úsměvem na tváři
parkem se prochází
v dlaních své srdíčko
a v očích štěstíčko.

Dnes jsem ho potkala
zvesela zvolala
naše ano zítra zazní
a my konečně budem sví.

Po týdnu na půdě
tváří se moc smutně
vedle ní dopis
a na něm podpis.

Proč sis mě bral
když jsi mě nemiloval?
Běž si cestou svou
a mě nech jít tou mou.

Teď houpe se ve větru
život má na vlásku
už jen pár metrů
na konec tunelu

princezna

na provázku.
Autor Larey, 15.10.2009
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: harmony, Boudicca, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ze života:-)

15.10.2009 23:09:00 | Boudicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí