Slunce

Slunce

Anotace: není to pravda?

Už nevoní kvítí
Slunce téměř nesvítí
Zima je a vítr fouká
Podzim na nás kouká

Jak léto odchází,
a zase se vrátí
Láska přichází
a zase se ztratí
Nemůže dát všem kousek sebe
i když je veliká tak jako nebe

Kam tato báseň spěje?
Že jsi-li se mnou, všechno hřeje,
však bez tebe aj láska zebe ...
Autor f.o.r.e.v.e.r, 21.11.2005
Přečteno 548x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Chutná jako zdivo, však je dobré čtivo.

03.02.2006 20:39:00 | MK Zcout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí