Zemři

Zemři

Anotace: ...

Zemři

Dal jsi mi čas hodinkami od Cartiera
Ale vzal krásu
Koupil jsi mi parfém od Chanel
A přišla jsem o svůj dech
Dal jsi mi prsten od Gucciho
A upřel mi tak volnost
Věnoval jsi mi večerní šaty od Versace
A já ztratila duši
Dal jsi mi hvězdy, náušnice Swarovski
A vzal mi tak oči
Propadla jsem ti, ztratila mysl
Když jsi mi na hlavu dával korunku krásy ztratila jsem sama sebe
Moje duše křičela
A já nemohla nic dělat
Zabil jsi mě
Zabil jsi mě pro svůj chtíč
Nemám krásu, čas mi ji vzal
Nemohu dýchat, parfém mě dusí
Nemůžu chodit, nejsem volná
Jsem spoutána okovy
Nemám volnou mysl, pozbyla jsem svoji duši
A nemůžu vidět, upřel jsi mi nárok pohledět na svět
Nemám už nic, jen trnovou korunu z briliantů
Bodají mě do duše
Nejsem už svobodná jako kdysi
Kvůli tobě!
Tak zemři a dej mi pokoj
Autor Jesper, 15.10.2009
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Boudicca, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborný nápad...

15.10.2009 21:27:00 | Boudicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí