Hledání.

Hledání.

Anotace: Hledáš, nalézáš, ale kde máš záruku.

Sbírka: Střípky poznání.

Každý se s ní rodí,
a přesto ji hledá,
jak najít cestu k ní,
nikdo radu nedá.

V zajetí mýtů,
s ranečkem citů,
odchází hledat ji,
provázen nadějí.

Čím touha je větší,
tím cesta je těžší.

Oblaka nad hlavou,
Měsíc a hvězdy,
rty s modlitbou
a ruce sepjaté.

Výkřiky zklamaných.
Kříže srdcí zhrzených.
Falší dali se svést.
I to je jedna z cest.

Mozek brání se,
srdci domlouvá.
Nechvátej, šetři se,
cesta je předlouhá.

Cesta za láskou
nebývá procházkou.

Láska! Ach láska.
Když pro ni
v srdci místa není,
nebývá k nalezení.

Bláhoví, ti kdo věří,
že sama přichází.
Však v družbě s nesnází.

Láska, která přichází náhodou,
nikdy nebude tou hledanou.
Autor Milbau, 15.10.2009
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, ilona, TetaKazi, carodejka, susana načeva
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Cesta za láskou
nebývá procházkou...

Svatá pravda :-)

08.02.2010 23:13:00 | TetaKazi

Hezké, čím větší láska tím těžší cesta a větší odmítání.

29.01.2010 15:42:00 | carodejka

Blátem,lesem,horskými pastvinami i přes kamenný most s Rychlými šípy -projdu za láskou,nadějí a krásou v drobnu z okamžení:-)Dlouho se bez vzácných lidí netoulám:-)

22.12.2009 23:39:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí