Vyznání pro tebe

Vyznání pro tebe

Anotace: Snad si to někdy přečteš Kačenko a pochopíš co ktobě opravdu cítím.

Vyznání mé lásky pro tebe letí ti na křídlech andelů ode mě .Píšu ti mé lásky vyznání co ti chmury ze tvé duše vyhání.Miluji tvé krásné oči,tvůj úsměv co dokáže rozbíjet i ledy.Miluji tvůj smysl pro humor,miluji vůni tvé kůže zkrátka miluji te převelice.Miluji tvůj krásnej smích co zní jako chorál andelů.Seš krásná jako víla co při měsícku na paloučku svím tancem mě sváděla.A já sem ti podlehl a to strašně rád i když vím že to nemá smysl a žádnej řád.Snad jednou poznáš co pro mě opravdu znamenáš jak moc tě miluji a konečně pochopíš že miluji jen tebe.
Autor Davael, 15.10.2009
Přečteno 652x
Tipy 3
Poslední tipující: Cassandra, Haniéčka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí