Rytíř

Rytíř

Anotace: Opravdu jsem tvůj rytíř?

Máš mě za úchvatného rytíře,
před chvílí mě však sundali z pilíře.
Ještě před chvílí jsem pilíř hřál,
teď abych vedle tebe stál.
Proč vzdávat se mám nabyté volnosti?
Proč si mám zbytečně přidělávat starosti?
Za polibek bezcenný,za bezduché milování
za cit mně nechutný,který mě nezachrání.
Za prázdnou duši
co v hlouby tuší
že ji opustíš až se jí nabažíš
že mne odkopneš až choutky své ukojíš.
Nestrádám,
nehledám,
...
nemiluji.
Autor greapy, 15.10.2009
Přečteno 349x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, Markéta G., Pešulka, harmony, Květka Š., Ayaka Midoriko, LeeF
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rytíř to měl vždycky těžké.
(Hlavně to brnění)

15.10.2009 23:33:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí