Hra bez herců

Hra bez herců

Anotace: "K"

Mě to nevadí ..

Klidně svými řasy zamrkám,
vpiji se zelenou barvou do té tvé ..

Ale nečekej, už nikdy..
aby mé činy byly upřímné.

Pro potěšení - budu ti klidně lhát,
hrát podle scénáře bez herců ..

Však ty v konečné - netvrď mi,
žes odešels sám a bez keců ..

Pro tebe, budu se usmívat na povel,
s falší prorůstajíc každý čin.

To abys věděl - cos ze mě udělal,
a pak s mávnutí rukou opustil ..
Autor Analisieren, 16.10.2009
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, efeeez, Bíša, enigman, WhiteSkull, Talla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stínové divadlo...

16.10.2009 10:31:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí