Amore Mia

Amore Mia

Anotace: ...................

Dýka krvavá,
Tvé tělo nezvládá.
¨Amore mia¨
Své srdce jsem pošpinila.
Kolem tančím vláčná,
přivítávám mračna,
na počest muže,
do srdce zabodla jsem si nože.
Už mráz po těle rozsel se,
teď ukoj se.
Milovat, věřit.
Nechť naše přátelství,
navěky živí nás,
ruce vložila jsem v pás,
hlavu sklonila,
slzy ronila,
louku plnou kopretin
kapkami bych živila.
Já pokleknout chtěla!
teď, však odpusť!
zpívat bych ti měla,
Odpusť….
Autor Ayaka Midoriko, 16.10.2009
Přečteno 376x
Tipy 7
Poslední tipující: Kars, greapy, Addanet, Bíša, enigman, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Amore Mia,to je pěkný...

16.10.2009 10:26:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí