Podívej se na mě

Podívej se na mě

Anotace: Zklamání? Modlím se, ať ne...

Sbírka: TY

Miluji tě pořád stejně
Důveřivě a samozřejmě
Něžně, vášnivě, nespoutaně
Podívej se na mě
Musíš to vidět v očích mých
Můj nejtajnější hřích,
co stal se veřejným tajemstvím
Dívej se mi do očí
Ten stín
v rohovkách mých
je odrazem bolesti z probuzení
Nic, jak zdálo se, není
Jen sem tam zavanou ke mně
záchvěvy tvojí něhy a vášně
Ale zní to teď trochu zvláštně
Zatímco miluji tě pořád stejně
Naivně a šíleně intenzivně
Dost stará na to, abych polevila
ze síly lásky mnohokrát zlomeného srdce
Ale to - jako vždy - polevit nechce
Tak podívej se mi do očí
Miluji tě pořád stejně
Nic nezačalo, nic neskončí
Zkus mi stejný pohled dát,
co vídala jsem na začátku
Zkus mě stejně tak milovat
Stejně důvěřivě, samozřejmě
Co hledáš v životě, hledej ve mně
Něžně, vášnivě, nespoutaně
Jako to bylo před pár měsíci
Podívej se na mě
Tak podívej se na mě
Jsi všechno, co mít chci
Jen nevím, jestli jsem vším, co chceš ty...
Autor unstoppable, 16.10.2009
Přečteno 375x
Tipy 9
Poslední tipující: Prdelka10, vapiti, Castiza, enigman, harmony, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná básnička, jen mi tam trošku chybí rozdělení do slok, trošku jsem se v tom ztrácela.. :-)

16.10.2009 14:27:00 | Castiza

pěkné..

16.10.2009 08:08:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí