Okamžik

Okamžik

Anotace: Asi jsem příliš dlouho snila.

Jako bych nesla na ramenou
celou tíhu světa
a život, co jsem žila, ani neexistoval.
Jen prchavý dojem, okamžik - jak od Moneta,
co přišel, ale nezůstal.

Realitu schovám si do stínu iluze
a mezitím si budu ošetřovat rány,
které získávala jsem jednu po druhé
a nedokázala se brátnit.

Asi jsem příliš dlouho snila,
ale neumím si poručit,
jsi tou, která mě zachránila
a jen tehdy,
uvězněna ve Tvé náruči,
jsem byla štastná...
Autor zíťa 2, 16.10.2009
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, Mera, Severka, Silvie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí