LÁSKY ŽALM

LÁSKY ŽALM

Anotace: žalm bývá většinou pro Boha, já jsem ho daroval Lásce...

Ó lásko, lásko, přijď ke mně,
nenech mě tápat ve tmě

Jsem tak sám a opuštěn,
sám v sobě v samotě,
jsem v zajetí čtyř stěn,
tápu sám v samotě.

Ó lásko, lásko, přijď ke mně,
nenech mě tápat ve tmě!

Jsem opuštěn a srdce pláče,
bolí ho samota a tma,
volá, volá: Přijď malé ptáče!
láska potřebuje dva.

Ó lásko, lásko, přijď ke mně,
nenech mě tápat ve tmě!

Slyším ho, jak pláče, slyším,
Lásko, lásko pořád volá,
já už dávám sýr i myším,
kde se láska, kde toulá?

Ó lásko, lásko, přijď ke mně,
nenech mě tápat ve tmě!

Ó mé srdce volá každý den,
volá tak teskně, naléhavě,
prosím splň se, splň se mi můj sen,
jeho přání nosím denně v hlavě.

Ó lásko, lásko, přijď ke mně,
nenech mě tápat ve tmě!

Ó lásko, já osamělé nechci být,
bojím se samoty, bojím,
já chci pohlazení na duší mít,
dej, ať se s tebou zhojím...

Ó lásko, lásko, přijď ke mně,
nenech mě tápat ve tmě!

Lásko, přileť ke mně jako holubice na bidlo,
zavrkej mi a hlaď mě perutí,
vystavil jsem pro tebe nádherné lásky sídlo,
zůstaň se mnou a líbej mne s chutí...!

Ó lásko, lásko, přijď ke mně,
nenech mě tápat ve tmě!
Autor L. Šebestián Borský, 16.10.2009
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí