Dokud' to neskončí

Dokud' to neskončí

Anotace: Kéž by se vrátil.... Netušila jsem jak moc tě potřebuju.

Inkoust vpitý do papíru
srdce její skrývá díru
zašité je jinou nití
poznávám to tvoje šití

Vzal jsi jehlu s nití černou
já byla jsem ti stále věrnou
ublížil jsi mi, já chapat jsem to měla
ale v tu chvíli jsem spíš zapomenout chtěla

Ty ted za dveřmi té budovy jsi zavřený
jsi blázen lidmi zmatený
jsi však člověk s duší vraha
jsi světlo co se ve me střádá
ty jsi to co mě ještě při životě drži
ale.... už to nezvládám

Tak ještě jednou blázne, já život svůj ti dám
a nebudu chtít draze, jen jednu prosbu mám
až v rakvi ležet budu, šat černý, bledá tvář
ta prosba jedinečná... snad polibek mi dáš
já... štastná potom budu, peklo neb nebe
je jedno kam tam pudu, však myslet tam na tebe budu
To mi věř..... Miluji tě
Autor Sadistic Soul, 16.10.2009
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí